Amikor a Fény Oszlopai Páholy honlapjának a tartalmi fejlesztésére került sor, a vizuális élmény fokozása érdekében több mesterséges intelligencia program is kipróbálásra került.

Ha versenyként szeretnénk jellemezni a programok kipróbálását, összehasonlítását, akkor a mi számunkra a győztes egy magyar startup által kifejlesztett képgeneráló program lett. Ez a program a Tengr.ai, amelyiknek a jelmondata, hogy „Megtanítjuk a gépeket élményeket alkotni

A feladat, amit a Tengr.ai számára feladtunk, hogy generáljon olyan képet, illusztrációt, ahol egy faragatlan, nyers követ igyekszik megfaragni, csiszolni valaki. Felvettük a kapcsolatot a Tengr.ai -val. Engedélyezték számunkra az általuk generált illusztrációk használatát, amit ezúton is köszönünk a cég vezetésének.

Minden kommentár nélkül álljon itt néhány kép:

Mesterséges intelligencia által generált szabadkőműves illusztráció

Mesterséges intelligencia által generált szabadkőműves illusztráció Mesterséges intelligencia által generált szabadkőműves illusztráció

Mesterséges intelligencia által generált szabadkőműves illusztráció

Mesterséges intelligencia által generált szabadkőműves illusztrációA legutolsó kép alapját mesterséges intelligencia a tengr.ai generálta, de a kép az utómunka során úgynevezett képmódosító eljárással, olajfestmény szerűre változott.

Más képgeneráló programokkal (pl. Bing image creator, Leonardo.AI) is készültek illusztrációk. Íme néhány példa:

Mesterséges intelligencia által generált szabadkőműves illusztráció  

 

 

 


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük